"Cora"


Winning Spirit Rock'N'Rolla

2013-05-19

E: Anabardiz Million Dollar Man

U: Winning Spirit Jingle With Gold

HD: B

ED: 0

Ataxia: Clear by parents

Höjd: ca 45 cm

Vikt: 22 kg

Hjärta: UA

Känd mental status, 1: på skott

Utställd Excellent

2013 hämtade jag hem min första renrasiga amstaff, Cora. Planerna för framtiden var redan färdiga, hon skulle bli en utställnings - och eftersökshund. Blev hon en eftersökshund? Nej, vi började träna person - och liksök i stället. WOW, detta var hennes grej. Varje tillfälle i skogen gav utdelning, hon gjorde framsteg varje gång och då kunde man inte bli annat än stolt. Jag tror att vi båda har samma dröm och det är att tävla i person - och liksök, men det återstår att se. Då livet går vidare och tiden är aldrig på min sida så har jag fått strukturera om i min och Cora's träning. Just nu så tränar vi lydnad och nosework, vilket bara har stärkt oss som team, vi utvecklas hela tiden.Tävling ligger på is men i framtiden kanske det är vi som står på prispallen.

 

Vem är Cora?

Hon är en envis pajas. Tackar aldrig nej till aktivitet. En dam som vet vad hon vill och försöker oftast ställa till med hyss, även att hon vet om att jag kan bli sur. Cora kan retas men hon har alltid glimten i ögat. En lekfull, glädjespridande individ som alltid har nya upptåg på gång. Hennes starka sida är tryggheten i sig själv och hennes lugna psyke.

En köttbulle i handen och hon kan göra konster hon aldrig gjort förr.

"Doris"


Spirit Rock´s A girl has no name

2018-04-12

E: SE, CZ Ch. Rebel and Proud TZH Mazzel

U: Winning Spirit Rock'N'Rolla

HD: -

AD: -

Ataxia: Clear by parents

 

Doris är från våran Game of Thrones kull

 

Doris är kennels första fodertik. Hon bor hos Jennie och Jimmy i Trelleborg. Det ska bli spännande att se hur hon utvecklas och förväntningarna är höga. 

Doris är en lekfull och matglad liten tjej. Älskar allt och alla, stora som små. Hennes stora förebild är storebrorsan Lakris (Chihuahua) och även sin lillhuse Jack betyder väldigt mycket för henne. Hon är kelen som tusan och vill gärna ligga på en. Gör vad som helst för mat. En envis liten dam som älskar att använda nosen och är väldigt lättlärd. Älskar vatten men är inte den bästa på att simma. Väldigt stabilt psyke, inte skotträdd och har en väldigt fin av och på knapp. Man kan stanna upp i nya situationer för att kolla läget, står och tittar en stund för att sedan gå fram glatt och nyfiket. Jennie satsar på viltspår och att tävla i detta.